Helende Composities

Moeder Aarde

€ 16,95

Moeder Aarde

€ 16,95

Moeder Aarde olie is de bestseller van de Groene Linde! Veel mensen zijn niet goed gegrond, wat veel ongemak veroorzaakt in het dagelijkse leven. Moeder Aarde etherische olie zet je terug in je basis, waardoor je je ontspannen en veilig voelt. De ingrediënten zijn bergamot, rozemarijn, benzoë, patchoeli en vetiver, cananga.

Clean Energy

€ 18,95

Clean Energy

€ 18,95

Clean Energy is een “must have” voor het energetisch reinigen van de leefomgeving, aura en kristallen. De ingrediënten van deze spray zijn jeneverbes, salie, rozemarijn, latschenkiefer en Siberische den op een basis van natuurlijke zuivere alcohol (96%). Iedereen die last heeft van het oppakken van negatieve energie van zijn of haar omgeving, is met één spraytje Clean Energy daar weer van verlost.

Abundance

€ 16,95

Abundance

€ 16,95

Abundance etherische olie: Wat houdt jou tegen om al het goede van het leven te ontvangen?

Ingrediënten Abundance: Grapefruit, Jasmijn 10%, Honing, Palmarosa, Anijs, Kaneel, Kruidnagel, Frangipani en Citroen

Aura Rescue

€ 16,95

Aura Rescue

€ 16,95

Aura Rescue. Om na een intens moment je energie weer in balans te brengen.

Ingrediënten: Tea Tree, Geranium, Rozemarijn, Elemi, Neroli 10%, Citroen, Salie, Peper en Mirte.
Kristallen: Nummiet en Bergkristal

Dolfijnen

€ 16,95

Dolfijnen

€ 16,95

Dolfijn olie help je om op een zachte manier door een rouwproces te komen. Verlies van een dierbare, maar ook bijvoorbeeld van een baan of je gezondheid.

Ingrediënten: Grapefruit, Wierook, Petitgrain, Dille.

Focus

€ 16,95

Focus

€ 16,95

Voor momenten dat je er met je hoofd bij moet blijven.

Ingrediënten: Citroenmunt, Citroen, Rozemarijn, Jeneverbes hout, Latschenkiefer.

Inner Child

€ 16,95

Inner Child

€ 16,95

Geef je innerlijke kind weer de kans om blij te zijn! Een gekwetst innerlijk kind kan in je volwassen leven veel hinder veroorzaken. Inner Child ondersteunt bij het heling proces.

Ingrediënten Inner Child: Tangarine, Ylang Ylang, Mandarijn, Benzoë en Tolubalsem.

Innerlijke Rust

€ 16,95

Innerlijke Rust

€ 16,95

Kom terug bij jezelf en ervaar weer innerlijke rust.

Ingrediënten: Lavendel, Citroen, Palo Santo, Rozenhout, Tolubalsem alc., Patchouli

Deze geurfrequentie neemt alle ruis weg, je kunt bij jezelf komen en een diepe innerlijke rust ervaren.

Koorden

€ 16,95

Koorden

€ 16,95

Helpt bij het losmaken van belemmerde verbindingen. Dit kan bij mensen maar ook situaties die constant op een vervelende manier aandacht vragen.

Ingrediënten van deze helende geurfrequentie: Wierook, Geranium, Alcohol 96%

Transformatie

€ 16,95

Transformatie

€ 16,95

Ter ondersteuning bij transformatie processen die gepaard kunnen gaan met vermoeidheid, rusteloosheid etc.

Ingrediënten: Lavendel, Wierook, Wortelzaad, Latschenkiefer, Rozemarijn, Geranium en Sinaasappel.

Kristallen: Girasol en Bergkristal

Deze compositie is speciaal voor mensen die ondersteuning kunnen gebruiken om het transformatieproces te doorlopen. Het gaat snel, dat is een feit! Dat heeft veelal allerlei klachten tot gevolg. Denk daarbij aan Vermoeidheid en slecht slapen of midden in de nacht wakker worden. In de levens van veel mensen volgen gebeurtenissen in rap tempo elkaar op. Deze compositie zal je helpen de grote sprong in de energetische trilling van de aarde te ondergaan.

In de testkit zitten alle frequenties van de Helende Composities en is bedoeld om de verschillende geurfrequenties uit te testen.
Deze in een mooi verpakt testdoosje is speciaal bedoeld om je de gelegenheid te geven om de verschillende geurfrequenties uit te testen. Dit kun je doen doormiddel van bijvoorbeeld: Pendelen, Touch for Health, met de biotensor etc. Maar ook je eigen lichaam kan je vertellen of een bepaalde frequentie op dit moment bij je hoort.

Zo test je het uit:

Pak 1 buisje en hou die tegen je zonnevlecht. Vraag dan in je zelf “Is dit de meest effectieve geurfrequentie voor mij op dit moment?” Je lichaam kan nu naar voren vallen of naar achteren. Soms blijfje stok stijf staan. Om te controleren of het naar voren vallen een JA is kun je vragen ” Ben ik een jongen?” Als je een meisje bent en je valt naar achteren, dan weet je dat naar achteren vallen een NEE is. Zo kun je verschillende buisjes uittesten.
Als je een frequentie hebt gevonden die op dit moment het beste bij je past, kun je de olie gaan gebruiken of je gaat het buisje bij je dragen.